Loppukiri vaaleissa
                                                                                                                                  8.4.2017
 Hyvät lukijat!

On enää vajaa pari vuorokautta aikaa vaalihuoneistojen sulkeutumiseen. Vaalivoitto on mahdollista saavuttaa, joskin marginaalit saattavat tuloksessa olla pieniä. Tehdään loppurutistus. Käydään tutut ja ystävät lävitse sekä muistutetaan äänestämisen tärkeydestä. Olen tänään tavoitettavissa Keskustorin vaalimökillä klo 10 alkaen. Paljon on viikon aikana väkeä poikennut juttusilla. Luoja ei ole oikein suosinut äänestäjia eikä ehdokkaita. Kylmää on ollut ja tuulista, joskin aurinkokin on pilkahtanut. Eilen kävi puheenjohtaja Rinne tervehtimässä. Hänen sanomansa oli se, että me voitamme.

Toivon, että käytätte huomenna äänioikeuttanne, joka on demokratian kulmakivi. Valtuuston oikeutus tehdä päätöksiä kuntalaisten puolesta on sitä parempi, mitä enemmän sillä on äänestäjien tuki.

Huomenna on vaalitulos selvillä. Sen perusteella valta jakautuu eri ryhmien kesken. Hartaasti toivon, että demarit ovat suurin puolue Tampereella ja voittavat vaalit koko maassa. Teidän avullanne, hyvät kaupunkilaiset!

Terveisin Esa Kanerva