Kiitokset!
                                                                                                                                    10.4.2017

Vaalien tulosjännitys on purkautunut. Valtakunnallisesti hävittiin prosentin kymmenyksiä ja Tampereella tuli erinomainen tulos. SDP on suurin puolue ja sai 16 paikkaa. Toverit oikealla menettivät todennäköisesti pormestaripaikan ja aivan varmasti suurimman puolueen aseman. Ero ja marginaali olivat vähäisiä, mutta 99 ääntä riittää voittoon.

Kiitän kaikkia minua äänestäneitä! Blogiani on luettu nyt yli 13.000 kertaa. Jatkan sen kirjoittamista edelleen valtuuston kuulumisten merkeissä. Kun jotakin merkittävää tapahtuu, kerron siitä, päätöksen valmistelusta ja perusteista.

Kiitokset omalle tukiryhmälleni työstänne. Te veitte minut valtuustoon. 363 ääntä on hyvä tulos. SDP:n arvoja linjauksia oli helppo markkinoida. Paikallisesti meillä oli hyvä vaaliohjelma. Sieltä saattoi poimia teemat, joita haluaa edistää. Tietysti myös oma pitkäjänteinen työ palkittiin. Lupaan olla käytettävissänne vaalikauden ajan. Minuun voi aina ottaa yhteyttä. Teen parhaani ongelman ratkaisemiseksi tai asioitten eteenpäin viemiseksi.

Keskiviikkona pyritään ratkaisemaan Kunnallisjärjestön edustajistossa pormestariehdokkaan nimi. Ehdokkaita on riittävästi. Hyvistä ehdokkaista on valittava ominaisuuksiltaan paras SDP:n tavoitteiden toteuttajaksi.

Aurinkoista viikkoa kaikille, terveisin Esa Kanerva