Loppuuko Suomesta työ?


                                                                                                                                   

                                                                                                                                    23.8.2016

Tampereen Sosialidemokraattinen Toveriseura järjestää yhdessä Tampereen Työväenyhdistyksen ja Politiikkaklubin kanssa keskusteluillan maanantaina 29.8.2016 klo 18 Tampereen Työväenmuseon auditoriossa osoite Väinö Liinnan aukio 8.

Tilaisuus on osa demareitten joka syksyistä politiikan viikkoa. Tampereelle saapuvat alustajiksi kansanedustaja Eero Heinäluoma, Toimihenkilökeskusjärjestö STTK:n puheenjohtaja Antti Palola ja ”opponenttina” toimii kansanedustaja Harri Jaskari. Aluksi Toveriseuran puheenjohtaja Esa Kanerva avaa tilaisuuden ja kertoo illan teemoista. Juontajana toimii Politiikkaklubin puheenjohtaja Inna Rokosa.

Alustajilla on tarkoitus omista lähtökohdistaan arvioida käsitystään suomalaisesta työelämästä, mitä tehdä pitkäaikaistyöttömyydelle, kuinka hallitus on onnistunut työllisyyspolitiikassaan ja mikä on Kilpailukykysopimuksen merkitys. Kuinka käy suomalaisen työn ja tulevaisuuden?

Vierailijat alustavat ensiksi n. 20 minuuttia kukin illan teemasta, sitten käydään paneelikeskustelu ja lopuksi yleisöllä on mahdollisuus esittää kysymyksiä, joiden pohjalta käydään keskustelu.

Viime vuonna oli tupa täysi Erkki Liikasen ja Hannu Salosen vieraillessa. Tilaan mahtuu 100 ensimmäistä kuulijaa.
 
Olette lämpimästi tervetulleita tilaisuuteen! Ilta on kaikille kiinnostuneille avoin, terveisin Esa Kanerva