Lyly nimitti
                                                                                                                                       4.5.2017

Pormestariehdokas Lyly sai eilen ryhmien vastaukset periaatekysymyksiinsä. Kaikki ryhmät vastasivat myönteisesti ja haluavat jatkaa neuvotteluja pormestariohjelmasta.

Tarkoitus on aloittaa kirjoittamaan paperille pormestariohjelmaa. Yksityiskohdissa riittää hiottavaa ja neuvoteltavaa. Ohjelman tulee olla valmis 15.5. Tänä iltana kokoontuu uusi valtuustoryhmä pohtimaan pormestariohjelman sisältöjä.

Lauri Lyly nimitti työryhmien puheenjohtajat ja demarijäsenet. Ryhmiä on kolme. 1. Elinvoima ja työllisyys, jonka puheenjohtajana toimii Lyly itse ja jäsenenä Esa Kanerva. Varajäsen on Kirsi Kaivonen. 2. Ryhmä käsittelee Palveluita. Sitä johtaa Kokoomuksen Leena Kostiainen. Demarijäsenet ovat Johanna Loukaskorpi ja Aila Dundar-Järvinen, varalla Riitta Ollila. 3. Talous ja toimintojen kehittämistyöryhmää vetää Pekka Salmi. Jäsenenä demareista toimi Anne Liimola ja varalla Ilpo Sirniö.

Isoilla ryhmillä, SDP:lla, vihreillä ja Kokoomuksella on ryhmissä kaksi paikkaa, lopuilla yksi.

Ohjelmasta pyritään luomaan selkä ja ymmärrettävä kokonaisuus. Olisi hyvä, jos valtuustossa isot periaatteelliset kysymykset olisi sovittu ryhmien kesken koko neljäksi vuodeksi eteenpäin.

Kerron huomenna valtuustoryhmän kokouksesta ja esille nousseista asioista.

Esa Kanerva